Хасково

Воюват срещу дрогата с просвета

Радослав от 11в и Кристиян от 11д привличат вниманието на съучениците си

Радослав от 11в и Кристиян от 11д привличат вниманието на съучениците си

Мобилна информационна кампания  по повод Международния ден против употребата на наркотични вещества – 26 юни стартира днес в Хасково. Тя е насочена към учениците и родителите им. Идеята на организаторите е, че знанието е най-добрата защита на всеки важен обществен проблем.

Мобилната изложба днес е подредена в хасковската математическа гимназия. До края на седмицата тя ще може да бъде видяна от възпитаниците на Финансово-стопанската гимназия, ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ и Професионалната гимназия по дървообработване и строителство.

В рамките на изложбата учениците ще могат да прочетат за различните видове наркотични вещества, а родителите им да се запознаят с 20-те сигурни начина да направят детето си наркоман.  

В четвъртък по централните улици на града доброволци ще раздават брошури на родителите, в които те ще могат да намерят полезни съвети как да разпознаят дали детето име зависимо от наркотици.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button