Хасково

Простреляният Михаил е добре, откараха го в София

Мястото, където е прострелян Михаил

Мястото, където е прострелян Михаил

14-годишният Михаил, който бе прострелян миналата седмица, е бил откаран в София тази сутрин. Състоянието на момчето е добро, той е адекватен и говори, съобщи за Haskovo.info неврохирургът д-р Делчо Каравасилев.

Засега Михаил има проблеми със зрението с лявото око. Възможно е да се появят и други усложнения, но това ще стане ясно след време. Няма практика в подобни случаи да се вади проектилът, каза още д-р Каравасилев. Момчето има нужда от спокойствие и наблюдение.

Въпреки че не е имало спешна нужда от транспортиране на простреляния Михаил в друго лечебно заведение, от определена политическа сила са настояли за това, научи Haskovo.info.

Момчето бе простреляно в понеделник вечерта зад блок на бул. „Васил Левски“. Стрелецът – 20-годишен младеж обяснил пред полицаите, че помислил, че под терасата му минава котка и стрелял с въздушна пушка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button