Хасково

Мъж пострада при катастрофа по пътя за Минерални бани

Катастрофа60-годишен мъж от село Караманци е с кръвоизлив на дясното око и контузия на рамото след катастрофа, съобщават от полицията. Инцидентът е станал вчера около 6:00 часа сутринта по пътя Хасково – Минерални бани.  

Пострадалият е пътувал в лек автомобил Алфа Ромео, шофиран от 24-годишен мъж, който не е спазил пътните знаци и е отнел предимството на движещия се по главния път Фолксваген. 

Пострадалият 60-годишен мъж е настанен в болница. Опасност за живота му няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАЖДАНИН
ГРАЖДАНИН
22.06.2010 22:40 22:40

алооо, ДАИ, или там както сега те наричат, докога тъпите и кухи пачи ще си копуват шофьорските книжки?????? И ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪЗДАВАТ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ТЕЖКИ ПТП-та??????????????
АЗ ЛИЧНО МИНАЛАТА СЕДМИЦА В СЪЩИЯ РАЙОН ТРИ ПЪТИ ЩЯХ ДА СЕ РАЗБИЯ ЧЕЛНО В ТАКИВА ИДИОТИ КОИТО НА МЕСТА БЕЗ НИКАКВА ВИДИМОСТ ОТСИЧАТ ЗАВОЯ, ИЛИ ОТ ЧЕРЕН ПЪТ БЕЗ НИКАКВА ВИДИМОСТ ИЗСКАЧАТ НА СРЕДАТА НА АСФАЛТА БЕЗ ИЗОБЩО ДА СЕ СЕТЯТ ПИЛЕШКИТЕ ИМ МОЗЪЧЕТА, ЧЕ ВСЕ ПАК ИМА И ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА.. А ЗА СПАЗВАНЕ ИЗОБЩО ВЪПРОС НЕ СТАВА…… ТА, ПИТАМ, ТРЯБВА ЛИ НИЕ СЪВЕСТНИТЕ ГРАЖДАНИ ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ МАЛОУМНИЦИ С КУПЕНИ КНИЖКИ???????????????????

Back to top button