Хасково

Георги Иванов: Иван Стаматов стои зад ТИПС-А

Георги Иванов

Георги Иванов

Зад софийския консорциум ТИПС-А стои Иван Стаматов, заяви от трибуната на общинския съвет днес кметът на Хасково Георги Иванов. ТИПС-А участва в търга за изпълнение на проекта за 10 милиона лева и бе отстранен заради нередовни документи.

Изказването на Георги Иванов бе провокирано от дискусия между Емил Георгиев и Сена Радева. Георгиев намекна за връзка на строителите с ГЕРБ. Радева пък поиска извинение от него ако не успее да докаже твърдението си.

Георги Иванов излезе на трибуната и заяви, че връзката е ясна и стои пред Сена Радева. Там бе мястото на съветничката от ГЕРБ Ирена Узунова. Кантората на г-жа Узунова е представителството на ТИПС-А, каза кметът и уточни, че прави изказването с риск да го съдят. Ирена Узунова заяви, „госпожа Узунова няма кантора, кантора има адвокат Узунова“, но не се чувства засегната и няма да има дело.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
георги иванов
георги иванов
25.06.2010 15:59 15:59

Стаматов се надява да ме арестуват, но това ще стане малко трудно ,докато съда е мой .а пък имам покровители и във върховния съд и в президенството дори. Нали знаете?

Анонимен
Анонимен
25.06.2010 16:08 16:08

Какъв е тоя ве няма пари за самобръсначка ли?

Анонимен
Анонимен
25.06.2010 16:58 16:58

тоя този път ще го бръснат на сухо

aaa
aaa
25.06.2010 18:01 18:01

Така е най-лесно за оправдание. Посочваш врага и всичко е ясно. Не че Стаматов е цвете за мирисане, но и ние не сме чак толкова тъпи и елементарни, кмете.
На всички, които се интересуват е ясно, че игрите които се въртят по общински търгове и поръчки не са чисти и от там мирише та се не трае. И тоя номер с врага сме го гледали вече хиляди пъти, но това е за пред хората. А иначе милионите си ги делкате под масата. Важно е и хляба и ножа и сиренето да са в твои ръце и всички блюдолизци да ги целуват, тези ръце, нали? Ех, комуняги, комуняги, не можете да се отучите от тези табиети.

DANSИНГ
DANSИНГ
25.06.2010 23:52 23:52

Опровергаваме твърденията на Георги Иванов, че всичко по строителството на хотела на сина му е законно.Точно обратно нищо не е законно.Очаквайте по нататъшните действия на прок*ратурата.

mihail
mihail
26.06.2010 13:33 13:33

men mi se povra6ta ot ob6inata (ne samo ot kmeta a ot vsi4ki slujiteli) za tva 4e nqmam komentar…

гост2
гост2
27.06.2010 20:59 20:59

ирена узунова страда от раздвоение на личността. чуди се на кои господ да се помоли и на кого да предложи себе си или кантората си. от адвокатството ако остане да се храни ще има да гладува. а тъи като тя за себе си акъл няма, предлагам да и се отнеме съветническата заплата като антикризисна мярка.

Back to top button