Хасково

Кризата уби романтиката, хасковлии вече не подаряват цветя без повод

Мария-Йоана Янкова

Мария-Йоана Янкова

Хасковлии подаряват цветя само когато има повод, разказа десетокласничката Мария-Йоана Янкова, която помага на своите родители цветари през свободното си време.

Най-много цветя се купуват през лятото, защото има повече сватби, коментира Мария-Йоана и допълни, че на седмица продава по около 50 букета, като най-предпочитани са тези от 5-6 лв.

Хората, които подаряват цветя без повод са малко е установила младата цветарка, но въпреки това е радостна от факта, че все още има такива. Според нея кризата е убила романтиката

Мария-Йоана учи френски и английски, пее в училищния хор към езиковата гимназия, посещава театралното студио към Младежкия център, свири на акордеон, а през свободното си време помага в семейния бизнес. Казва, че майка й я е потопила в този занаят. Обича да се занимава с аранжировки на букети, защото използва въображението си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button