Хасково

Девет зад решетките за кражби, трима непълнолетни

ПолицияДевет младежи са задържани през изминалото денонощие за кражби в региона, съобщават от МВР Хасково. Трима от тях са на възраст под 18 години.

Петима от задържаните са в свиленградския арест. Криминалистите са установили, че само за седмица те са извършили поредица от взломни кражби на територията на Свиленград и Любимец. Набезите им са били ориентирани към магазини и кафе машини.

Четирима димитровградчани са задържани по време на опит за кражба. Вчера младежите са разбили катинар на шахта на горивен резервоар в района на бензиностанция в кв. Черноконево и са направили опит да задигнат горивната сонда.

Междувременно вчера в бившия стопански двор в Любимец е извършена кражба на електрожен и 150 метра елкабел, а от два автомата за кафе в района на хипермаркет в Димитровград са откраднати 329 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button