Хасково

7 полицая с награди за празника на МВР, десетки повишени

ПолицияСедем служители от хасковската дирекция на МВР са наградени по случай празника на министерството, който е утре, съобщиха от полицията.

За проявена инициативност с „Обявяване на благодарност“ от директора на ОДМВР Хасково са наградени двама полицаи от Свиленград – Георги Чончев и Николай Николов и двама полицаи от Димитровград – Владимир Латев и Вахен Хатчедурян.

За постигнати трайни резултати и безукурно поведение „Писмена похвала“ от директора са получили Стилян Тодоров и Владимир Ашиков от Хасково.

Предложение за „Обявяване на благодарност“ от министъра е изпратено за полицай Деян Делчев, който е спасил пострадалия си партньор Мирослав Марков по време на изпълнение на служебните си задължения.

По случай празника на МВР за проявена инициативност и високи професионални резултати са повишени в длъжност 8 полицая, над 20 са предложени за повишение в категория.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Т.ВЪЛЧЕВ
Т.ВЪЛЧЕВ
05.07.2010 9:10 9:10

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОТ СИСТЕМАТА НА МВР. БЪДЕТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА. ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ КОИТО СА В ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ.

Back to top button