Хасково

Цветан Цветанов: Задържана е митничарка на ГКПП „Лесово“ за искане на пари

ГКПП ЛесовоДежурна митничарка в смяна на ГКПП „Лесово“ е задържана тази нощ, съобщава Агенция Фокус. Служителката е арестувана в рамките на операция „Граница“, която стартира миналата седмица на ГКПП „Капитан Андреево“.

„Операцията е предизвикана от системните оплаквания на граждани, частни лица, както и фирми, които преминават през граничния пункт, за системно изнудване и искане на пари„, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той уточни, че задържаната митничарка предварително е била поставена под наблюдение. Случаят е разработван повече от седмица

Операцията е под надзора на Софийска градска прокуратура и преминаването на пътници и автомобили ще бъде възстановено след приключването на процесуално-следствените действия, които се провеждат на самото ГКПП „Лесово“, допълни министърът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button