Хасково

Местна фирма плати близо 200 хиляди лева данък „печалба“

Пари198 359 лева е най-големият по размер данък „печалба“, внесен по годишна данъчна декларация от юридическо лице в областта по време на тазгодишната кампания. Налогът е платен от фирма от Димитровград. Следват две фирми от Хасково с внесени корпоративни данъци съответно за 187 000 лева и 178 720 лева. Сумите са платени по годишни данъчни декларации за дейност, развивана през миналата година.

Общо 7 358 800 лева е внесеният в Офис Хасково на НАП  данък „печалба“ за първото полугодие на тази година. Постъпленията от ДДС за същия период са в размер на 9 786 900 лева, а най-много измежду данъчните приходи са тези от данък върху доходите на физически лица – 12 190 224 лева.  

Общо 66 246 023 лева са приходите от данъци и осигуровки, събрани от Офис Хасково на НАП и внесени в републиканския бюджет към края на месец юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button