Хасково

Родителите на изчезналия Петър разпознават труп, открит в Свиленградско

Родителите на ПетърПолуразложен труп на обесен човек е открит край свиленградското село Дервиш могила. Предполага се, че той може да е на 22-годишния студент от Попово Петър Димитров. Той изчезна на 12 май след интервю в американското посолство в София. От тогава никой не е чувал за него.

Родителите на момчето днес пристигнаха в Хасково, за да дадат кръвни проби за ДНК експертиза – единственият начин да се докаже дали откритият труп е на Петър. Според бащата Владимир по никакъв начин не може да се каже дали трупът е на сина му.

Снимка на ПетърДрехите приличали на тези на Петър, но маратонките нямали нищо общо с неговите. Днес бащата искал да види зъбите на трупа, за да опита по тях да разбере дали това е синът му. Оказало се, че предните зъби липсват.

Докато чакат ДНК експертизата, която ще е готова след 2 или 3 месеца, Мая и Владимир Димитрови вярват, че синът им е жив. Надяват се, че скоро семейството отново ще се събере и отново ще имат нормални дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button