Хасково

Да съчетаем полезното с приятното: Цветни лещи за всеки

Гинка Згурева

Гинка Згурева

Все по-често хасковлийки използват цветни лещи вместо обикновените диоптрични. Носенето на лещи е вид удобство, а огромният асортимент, предлаган от търговците, дава възможност за избор. Освен, че коригират проблема със зрението, лещите дават възможност на притежателките си за една нова, интересна и по-оригинална визия, категорични са клиентите на оптиките в Хасково.

През последната година цените не са се променили особено. Чифт качествени лещи обикновено струват около 30 лева, но все пак всичко зависи от вида и марката, така че стойността им може да достигне и доста по-голяма цифра, коментира оптикът Гинка Згурева.

Стремежът към промяна на визията и различният цвят на очите често е свързан с характера на хората, коментират специалистите. Кафевите очи придават на собственика си мекота и обаятелност, притежателите на сини са нежни и миролюбиви, а ирис, обагрен в зелено, хипнотизира и придава магнетизъм.

Често обаче въпреки красотата си лещите създават и неудобства. Получават се зачервявания на окото, а при някои хора има и непоносимост при продължително носене. „Просто трябва да се внимава при експлоатация. Задължително е лещите да се поставят и свалят внимателно и да не се носят повече от 12 часа„, съветва Гинка Згурева.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button