Хасково

„Титан“ мие хасковските улици от калта след дъжда

Миенето на улица ДобруджаСлед почти всеки дъжд голяма част от улиците на Хасково се покриват с кал и боклуци. Това налага миенето им, обясниха днес от фирма „Титан“ след като читатели на Haskovo.info сигнализираха, че докато вали се мият улици.

Преди обяд днес служителите на фирмата измиха улица „Добруджа“, където „легналите полицаи“ редовно събират мръсотия, свличаща се от по-високите пресечки. Освен „легналите полицаи“ редовно мием и възловите кръстовища в града от наносите, обясни пред Haskovo.info регионалният управител на „Титан“ Яна Маринова.

Според заложените условия в договора на почистващата фирма булевардите в Хасково се мият поне два пъти в месеца. Когато обаче има силни дъждове, се налага и допълнително измиване, поясни Маринова.

Обикновено миенето се извършва във времето от 6 до 14 часа. По думите на управителя на „Титан“ фирмата разполага с необходимите техника и хора за нощно миене, когато то няма да пречи на трафика, но това ще доведе до значително оскъпяване на услугата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button