Хасково

45 хасковлии поискали да не плащат осигуровки

НАП Хасково45 жители на област Хасково са поискали от началото на годината досега да бъдат освободени от плащане на здравно- осигурителни вноски заради излизане в чужбина за дълъг период от време.

Офис Хасково на НАП напомня, че българите, които живеят в чужбина могат да бъдат освободени от плащането на здравно-осигурителни вноски у нас. За целта те трябва да са били в чужбина най-малко 183 дни през една календарна година, както и да подадат заявление в Офиса на НАП по постоянен адрес. Представянето на документа трябва да стане задължително преди напускането на България.

Заявлението може да се подаде лично или чрез упълномощено лице, като упълномощаването трябва да е станало преди деня на напускане на страната. Документът може да бъде изпратен до НАП и по пощата с обратна разписка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button