Хасково

Кризата удари и битака в Хасково, оборотите паднали с 80%

Стока има, но купувачите липсватОборотите на промишления пазар в Хасково са спаднали значително през последните години. Търговците отчитат намаление на приходите с 80 % напоследък, показа проверка на Haskovo.info.

От 250-300 лв дневен оборот преди време сега продавачите отчитат едва 60 – 70 лв. Като причина те сочат финансовата криза.

Костадин Атанасов е в бизнеса с обувки вече повече от 10 години. Освен масата на пазара държи още няколко обекта. 3 от тях обаче са фалирали наскоро поради липса на клиенти.

Нямаме пари, а и не ни дават заплатите в срок, оплакват се от своя страна купувачите. 23-годишната Анелия Емилова е принудена на купува дрехи и обувки на децата си от пазара заради по-ниските цени. Днес тя разгледа масите с чехли, но не си избра нищо.

 

Костадин Атанасов

Костадин Атанасов
 

Анелия Емилова

Анелия Емилова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
elena
elena
13.07.2010 22:53 22:53

da tova e fakt, no se 4ydq zashto upravata na pazara ne vzeme da smakne taksite?

Back to top button