Хасково

Взрив подпали апартамент в блок на бул. „Васил Левски“

Мястото на инцидентаВзрив подпали апартамент на първия етаж в блок 34 на хасковския булевард „Васил Левски“ малко преди 17 часа. Най-вероятно е гръмнала газовата бутилка на терасата. По това време в жилището на Фиданка и Атанас е била само жената. Веднага след избухналия пожар тя излязла от апартамента по бельо. Съседи видели, че ръката и крака й са обгорели. Фиданка се облякла и тръгнала за болницата заедно със своя приятелка преди да пристигне линейката.

Жената е настанена в хирургия с 25% изгаряне на двата крака, двете ръце и по гърба. Утре лекарите ще решат дали да не бъде транспортирана в Пловдив. Тя разказа, че се приготвяла да излиза от дома си и била в коридора, когато чула страшен взрив.

При взрива и последвалия пожар са съборени стени и е унищожена голяма част от покъщнината в апартамента. Разхвърчало се е и огромно количество заготовки за цигари. Свекървата на Фиданка каза, че ги били взели, за да си правят сами цигари, защото са скъпи.

 

Фиданка е с 25% изгаряния

Фиданка е с 25% изгаряния
 

Заготовките за цигари

Заготовките за цигари
 Пожарът  Пожарът
 Пожарът  Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button