Хасково

Хасковлии извайват релефни тела във фитнес залите, нежните половинки – отслабват

Борислав Иванов

Борислав Иванов

Само 4 са работещите фитнес зали в Хасково, установи проверка на Haskovo.info. Собствениците регистрират известен спад в посещенията в сравнение с миналата година, но фалирали зали няма. Цената за ползването на уредите е от 2 до 5 лева. „Мъжете идват, за да направят по-релефни тела, а жените за по-слаби и стегнати фигури“, коментира Борислав Иванов, който е собственик на местна фитнес зала и магазин за хранителни добавки. Според него модата на големите мускули е вече отминала. Мъжете искат просто по-стегнато тяло.

Една тренировка за поддържане на тонуса трябва да е с продължителност 30 мин за жените и 45-50 за мъжете. „Ако сложим и приказките с приятели обаче, времетраенето може да стигне и до 2-3 часа“, с усмивка допълни собственика на фитнес залата. Освен за тренировка на мускулите, фитнесът е и мястото, където хората отиват, за да разпуснат или да завържат контакт с някого.Поддържане на фигурата с фитнес

По думите на Борислав Иванов, хасковлии са започнали все по-често да използват хранителни добавки. „Мъжете приемат 100 грама концентриран белтък, вместо 1 кг месо„, обясни той. Според него хората прибягват до тези добавки, защото времето за приготвяне е по-кратко, въпреки че цената е еднаква с килограм месо. Жените се ориентират към продуктите за слабеене и стягане на тялото.

Фитнес зала„До някъде толерирам приемането на анаболи, но само ако става въпрос за професионално развитие в спорта“, коментира собственикът на магазина за хранителни добавки. Хората, които нямат за цел развитие, използват този вид химия, защото нямат търпение и искат бърз резултат. Това обаче понякога може да се окаже фатално, тъй като анаболите се приемат при хормонални заболявания. Страничните ефекти от употребата на тези медикаменти могат да увредят тестисите, черния дроб, бъбреците, както и сърдечно-съдовата система.

Успокояващ е факта, че на пазара няма добавки ментета. Китайските прозиводители все още не са намерили почва за този вид бизнес. Средната цена на 2-седмична доза е от 20 до 60 лева.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
фен
фен
23.07.2010 11:45 11:45

супер статия. Познавам Борката и хората, които работят в този фитнес. Това е най-подготвения професионално екип и наистина може да направи чудеса с всеки желаещ да тренира. За условията да не говорим. Залата е наистина на световно ниво.

nqkoi
nqkoi
23.07.2010 18:50 18:50

i koq e tazi fitnes zala? kude se namira..kak se kazva?

Анонимен
Анонимен
24.07.2010 0:14 0:14

как коя?, залата на борко-анаболко, протеже на борко-алкохолко

gergana
gergana
14.10.2010 10:32 10:32

mblagodaria predvaritelnoolia posochete adres ili telefon za poveche informacia

haso
haso
13.04.2012 20:38 20:38

ta zala se namira do ucilisteto ivan rilski i se kazva FENIX

БОби
БОби
18.02.2013 21:38 21:38

Снимките не са от 1-на и съща зала.ПОследната е от зала Феникс намира се зад у-ще Иван Рилски

Back to top button