Хасково

Пени маркет затвори врати ден след откриването си

ImageСамо ден след официалното си откриване в Хасково, Пени маркет затвори врати. От охраната обясняваха на клиентите, струпали се пред магазина, че той не работи заради профилактика на EVN. Управителят на веригата в Хасково отказа всякакъв коментар за медиите, а екипът ни не бе допуснат вътре от гардовете, за да се срещне с него. 

Изнервените клиенти се жалваха, че Пени маркет не работи още от ранния следобед заради липса на ток. „Според мен тук има пръст конкуренцията заради евтината захар, продавана в новия магазин“ – лансира своя версия Георги Караджов, който чакаше над час и половина, за да си напазарува.Image

Полицай стриктно следеше за спазването на реда около търговския обект.

ЕVN няма вина за създалата се ситуация. Не сме спирали тока на „Пени маркет“ – коментира пресаташето на дружеството Крум Косев. Той обясни, че обектът все още не е пълноправен клиент на EVN, тъй като няма сключен окончателен договор с веригата в Хасково. Местният магазин е с временно захранване и все още не е завършена  процедурата по откриване на партида. Тепърва ще се изгражда трафопост, за който EVN има разрешение от местните власти. Пресаташето на дружество не се ангажира със срок, в който ще бъде сключен договор с Пени маркет в Хасково.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button