Регион

7-годишен заловен след първата си кражба

АрестБратя на 7 и 11 години са заловени след първата си кражба, съобщават от полицията. Вчера е получен сигнал в участъка в Стамболово, че след счупване стъкло на прозорец и изкъртване на врата е проникнато в стая на основното училище в село Силен и е извършена кражба на неустановен брой закуски. След подадения сигнал, полицейските служители са установили малолетните извършители.

Служителите на реда са арестували и трима димитровградчани на 16, 17 и 30 години. Те са заподозрени в извършване на кражба на бронзови машинни детайли на обща стойност около 30 000 лева от склад за резервни части в Димитровград. 

През изминалото денонощие е регистрирана и кражба от частен дом в Димитровград. Неизвестният засега извършители е от задигнал 1000 лева, 300 турски лири, 250 евро и около 250 грама златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Г
Г
29.07.2010 12:30 12:30

арестувани след първата СИ кражба,значи се е очаквало да има първа кражба……може би,са от „ромски произход“ ?????? защо не е уточнено?!

Back to top button