Регион

Пожар в къща в Харманли се пренесе у съседите

Пожар в къща112 кв. м. покривна конструкция изгоряха в Харманли, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал снощи около 20:00 часа. 

Заради запалено сено, складирано под стрехата пламъците са обхванали покрива на къща на ул. „Люлебургас“. След това огънят се е прехвърлил и на съседния дом на улица „Янтра“.

От пожара са изгорели 50 кв.м. покривна конструкция на първата къща и 62 кв.м с дограмата на една от стаите на втория дом. Образувано е досъдебно производство.

От пожарната съобщават за още един огнен инцидент в технологично съоръжение на EVN в Южната индустриална зона на Хасково. Причината за пожара е късо съединение в кабели от далекопроводната мрежа. Унищожен е 1 метър ел. проводник и 1 изолатор.

Огнеборците са гасили и пожар в подвижен ж.п. състав на гарата в  Димитровград. Отново късо съединение е изпепелило ел. апаратен шкаф.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button