Хасково

Хасковлии все още не са изкушени от джакпота

Тото пунктХасковлии все още на са започнали да пускат активно фишове за джакпота от 2 226 000 лева на държавния спортен тотализатор, установи проверка на Haskovo.info. Броят на фишовете не надхвърля 100-200 на ден, коментираха от тото пунктовете. Когато сумата в 6/49 беше над 6 милиона, около 1000 души на ден са си пробвали късмета със своята печеливша комбинация. Цената за обикновен фиш с четири колонки в 6/49 е 2,40 лева. Дали от суеверие или не, някои тото маниаци играят с едни и същи числа – обикновено рожденни дати. Но не всеки път това се оказва печелившата комбинация.

Дора АнгеловаЕдна от верните играчки на тото е и фризьорката Дора Ангелова. Тя си пробва късмета от 20 години насам. Случвало се е да пуска по 8 тройни фиша наведнъж. Дълго време е играла с една и съща комбинация.

„Един път реших да си сменя числата и точно тогава изпуснах 5-ца„, коментира 40-годишната фризьорка. От тогава тя играе всеки път с различни числа и често й се случва да уцелва 3-ка. „Играя тото, когато джакпотът си заслужава“, допълни още тя. Категорична е обаче, че за натрупания до момента джакпот ще пусне 2-3 фиша за неделното теглене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Съмняващ се
Съмняващ се
06.08.2010 17:00 17:00

След последната машинация с непотърсения джакпод?!

Анонимен
Анонимен
06.08.2010 17:27 17:27

nikoy da ne puska toto te sa mo6enitsi.

Back to top button