Хасково

Крадци оставиха без телефон хасковски села

ПолицияДвама хасковлии на 46 и 49 години са направили опит да откраднат телефонен кабел, намиращ се между селата Гарваново и Минерални бани, съобщават от полицията. Вчера около 16:00 часа в Районното управление в Хасково е получена информация за прекъснат телефонен сигнал.

След съвместна проверка със служители на БТК униформените открили на около 200 м след разклона на с. Гарваново в гориста местност „Ланд Роувър“, управляван от 46-годишен хасковлия. След извършен оглед е установено, че след изкопаване на две дупки в земята мъжът и неговия спътник се опитали със стоманено въже, завързано за автомобила да изтеглят кабели, собственост на БТК-Хасково. 

Шофьорът на колата е задържан, а спътникът му се издирва. По случая е образувано досъдебно производство. 

От полицията съобщават и за кражба на 100 лева, мобилни телефони, 16 стека цигари и ваучери за мобилни телефони за около 90 лева от хранителен магазин в Любимец.

Нарушители са задигнали  и алуминиев ел.проводник с дължина 2000 м от резервна ел.преносна мрежа на EVN в землището на Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button