Хасково

Амфетамин и канабис е уловът на полицаите при акциите вчера

ПолицияБялото прахообразно вещество, открито вчера в колата на показно задържаните младежи на ул. „Дунав“, е амфетамин, съобщиха официално от областната дирекция на МВР в Хасково.

Както Haskovo.info писа, вчера в ранния следобяд на кръстовището с ул. „Княз Борис І“ трима млади мъже и една жена бяха свалени от Фолксваген голф като мъжете бяха арестувани. При проверката на автомобила в кутия от цигари полицаите откриха плик с бяло прахообразно вещество.

С изключение на 26-годишния шофьор от Стара Загора останалите младежи са познати на органите на реда. Те са на 24 и 26 години от Димитровград и Стара Загора. Момичето е 20-годишна димитровградчанка.

При другата акция на ул. „Розова долина“ в къщата на 26-годишен хасковлия полицаите са открили полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 50 грама, която при полеви наркотест реагират на канабис.

Собственикът на жилището е известен на органите на реда. Той е имал наложена мярка „домашен арест“ за предишно престъпление, свързано с наркотици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button