Хасково

140 решения взе Общински съвет за половин година

Делян ДелчевОбщо 140 са взетите от Общински съвет-Хасково решения при проведените 6 заседания в периода януари- юни на тази година, отчете на петъчното заседание на местния парламент председателят Делян Делчев. Съветниците приеха отчета на Делчев за дейността на Общински съвет и постоянните му комисии през посочения период.

Разгледаните по време на 6-те заседания докладни записки са свързани предимно с придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, с определяне размера на местните такси и цени на услуги,с одобряване на проекти за подробни устройствени планове, сочи отчетът на председателя на Общински съвет.Сред решенията от първата половина на тази година са посочени приетите бюджет и инвестиционна програма на община Хасково за 2010г., одобрената антикризисна програма, новата структура на общинската администрация и на общинските предприятия.Image

Общо 594 са приетите решения от местните парламентаристи по време на проведените 33 заседания от началото на мандата им през месец ноември 2007г. до месец юни тази година, показва още отчетът на Делян Делчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button