Хасково

Глобиха хасковска фирма, правела безалкохолни с повечко добавки

РИОКОЗ ХасковоОбект за производство на безалкохолни напитки в Хасково санкционираха от Регионалната инспекция за опазване на общественото здраве през изминалата седмица. Актът е наложен, защото е установено, че влаганите добавки при производството са над допустимите количества. От РИОКОЗ не съобщават коя е фирмата.

През същия период е издадена и една заповед за спиране от реализация на козметични продукти. Проверката по търговските обекти е разпоредена от Министерството на здравеопазването, козметиката не е отговаряла на изискванията, уточни главният секретар на Здравната инспекция д-р Ели Ташева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
31.08.2010 12:57 12:57

Защо не се каже коя е фирмата!? За да не й падне оборота и хората да продължават да се тровят – браво на РИОКОЗ – направили един акт за 200-300 лева и свършили работа!? Като ще правите нещо – карайте докрай – кажете коя е фирмата, какви са вредните добавки, до какви последствия води консумацията им, стига сте отчитали дейност, това знаем, че можете.

didi
didi
31.08.2010 15:22 15:22

Не мога да го коментирам по-точно. Браво на „Хасковлия“

0001
0001
31.08.2010 18:49 18:49

Най малкото което може да се каже в случая безотговорност.Кой им плаща на тия от РИОКОЗ,КАКВИ СА ТИЯ КЬОР ФИШЕЦИ? Настоявам медията която помества имформацията да доведе нещата до край и да извади тази фирма,отровителка на светло а не да и крият задника.На тия търтеи от РИОКОЗ СЪЩО НАКАЗАНИЯ ЗАЩОТО ЛЪЖАТ НАРОДА.Това ми били държавни служители,акоимат достойнство и чест да си подадат оставките,те не заслужават тази служба.Защото който служи на народа не го лъже.Господа чакаме допълнителна имформация.

Back to top button