Регион

Димитровград посрещна 63-тия си рожден ден с много гости

Зарята

Празничната заря

Димитровград отпразнува 63-тия си рожден ден с празнична програма на централния площад. Преди официалната част балет „Галаксико“ поздрави публиката.

Гости на празника бяха бившият президент Жельо Желев, министърът на културата и почетен гражданин на Димитровград Вежди Рашидов, заместник – министърът на спорта Иван Ценов, областният управител на Хасково Румен Данев и депутати от региона.

След издигането на българския трибагреник под звуците на духова музика и с военни почести гостите поднесоха своите приветствия към димитровградчани. Заместник- министърът на физическото възпитание връчи на кмета Стефан Димитров спечелен проект за ремонт на стадион „Миньор“ на стойност 90 000 лева. Последва празнична заря, а веднага след нея започна и забавната част.

Иван Ценов връчи подарък на Стефан Димитров

Иван Ценов връчи подарък на Стефан Димитров

На сцената на площад „България“ се появиха почти едновременно няколко образа. Всички те бяха изпълнени от Краси Радков. Той първо поздрави публиката като Бойко Борисов, а секунди след това всички викаха заедно с Гацо Бацов „жик таг“.

Кулминацията на настроението бяха песните на Анелия. Фолк звездата изпълни най-доброто от своя и репертоара на колегите си, а за финал представи най-новото си парче, което още няма име и в него участва и дъщеря й.

По това време официалните лица, политици и бизнесмени вече празнуваха 2 септември на стилен коктейл в парк „Марица“. Там за настроението на гостите се грижеше група за руски песни от Стара Загора.

 

Балет Галаксико

Балет Галаксико
 

Официалните гости

Вежди Рашидов и официалните гости
 

Краси Радков

Краси Радков
 

Анелия

Анелия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button