Хасково

Пенсионерка даде 80 лева за картина на художник-строител

Картините80 лева се е бръкнала хасковска пенсионерка, за да си купи картина на пловдивски художник, похвали се пред Haskovo.info авторът й Цветан Танчев. Той днес бе в Хасково с част от творчеството си, което бе изложил на главната улица.

Цветан Танчев определя себе си като любител, въпреки че се занимава с рисуване от 20 години. Вече 3 пъти е идвал в Хасково и винаги е намирал ценители на пейзажите и натюрмортите си. „Картините струват между 80 и 120 лева.“, обясни художникът. Освен пенсионерката, картини от него тази година са купили още трима хасковлии.  „Вземат ги за подарък най-вече“, допълни Цветан Танчев.

Пловдивчанинът е завършил строителен техникум и винаги досега е работил по специалността си. Рисуването му е хоби. От край на септември обаче ще му бъде основно препитание, тъй като вече е получил предизвестие, че ще бъде съкратен. Затова въпреки липсата на разрешително Цветан Танчев ще продължи да излага картините си в Хасково и да търси ценители на творбите си.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Силви
Силви
03.09.2010 16:23 16:23

Прекрасни пейзажи!

kkiiki
kkiiki
04.09.2010 13:35 13:35

brao star4e !! dobar si

Back to top button