Хасково

Шефът на КАТ: Да се вземат номерата на колите за превишена скорост

Заседанието на комисиятаПри констатирана превишена скорост над 50 км над разрешена да се отнема не само свидетелството за правоспособност, но също така да се спира от движение автомобилът чрез снемане на регистрационните табели. Това предложи днес началникът на КАТ – Хасково Атанас Джунов на провелото се заседание на Областната комисия за обществен ред и сигурност. 

Представители на транспортните превозвачи обаче го контрираха, като обясниха, че това е възможно само за личните автомобили и е крайно неприемливо за фирмените, които се шофират от различни хора.

ЗаседаниетоНа днешното заседание в Областна администрация бяха обсъдени новите текстове в Закона за движение по пътищата и проекта на Национална стратегия за подобряване безопасността на движението по пътищата.

Членовете на комисията се обединиха около налагането на високи санкции за организиране на състезания по пътищата и за промяна на тромавата система, която практически оставя безнаказани шофьорите чужденци. 

Коментиран като неприемлив бе текст за санкции на шофьор на автобус, когато някой от пътниците му няма колан, тъй като болшинството ни транспортни средства нямат необходимото оборудване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.09.2010 17:26 17:26

Е ПА СЕ ЧУДЯТ В ТАЯ КРИЗА КАКВИ ДАНАЦИ И ГЛОБИ ДА СЛОЖАТ,АМИ ГЛОБЯВАЙТЕ И ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ И МЪРДАМЕ,ГЛОБЯВАЙТЕ АКО НЯКОЙ СЕ СПЪНЕ,ГЛОБЯВАЙТЕ АКО НЯКОЙ КИХНЕ,СЛОЖЕТЕ ДАНЪК ДАЛГОЛЕТИЕ И ПР.

Анонимен
Анонимен
10.09.2010 17:29 17:29

ТО МАЙ ПО ВРЕМЕ НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ ПО-МАЛКО ГЛОБЯВАХА, АМА СЕГАШНИТЕ СА ПО-ТОТАЛИТАРНИ А ПЪК СЕ ПРАВИМ НА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.

Анонимен
Анонимен
10.09.2010 17:49 17:49

kat nai napred da si uvolniat slujitelite koito imat lepenki na kolite si RPU , i furajki na zadnoto staklo i togava obmisliat n a koi 6te svaliat tabelite,

ГРАЖДАНИН
ГРАЖДАНИН
10.09.2010 18:59 18:59

ТЕ ТИЯ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ, НЯМА ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА, ЩОТО ТЯ Е ОТ ВРЕМЕНАТА ПРЕДИ ПИСАНАТА ИСТОРИЯ, АМИ ПАК ГЛОБИ, САНКЦИИ, КОЯ ОТ КОЯ ПО-МАЛОУМНИ, ВСЕВЪЗМОЖЕН ТОРМОЗ НА ВОДАЧИ И ПЕШЕХОДЦИ, ТО ЧОВЕК И МАЗОХИСТИЧНИ НАКЛОННОСТИ ДА ИМА, ПАК ЩЕ МУ ПИСНЕ ОТ ИДИОТИИ

един 2
един 2
10.09.2010 19:02 19:02

И тия лепенки и докторите и воените и енергото имат и като ги отлепят да ти ги залепят на голия ГЪЗ простотиьо мръсна….

malko po umen
malko po umen
10.09.2010 21:49 21:49

абе ,господа.този олиговрен толкова ли е будала да се снемали табелките на автомобилаче този автомобил само ли се движе,ами ако е чужда колата и се управлява от друг водач ?собственника на автомобила каква вина има-е*ахти гербаджийските тъпни
и да лягам при жената данъци ще ни искат вечеБРАВО на некадърните шефове.

Анонимен
Анонимен
11.09.2010 0:56 0:56

ave gledaite da opravite pati6tata a ne da gledat kakvo da vzemat ot horata.togava moje i da ima malko po golqma bezopasnost

Back to top button