Хасково

26 училищни директори защитават дипломни работи

Защитата на дипломните работи26 училищни директори, експерти по образованието и учители от цялата страна проведоха защита на дипломните си работи за магистърска степен по междукултурно и екологично управление на училища към Университета „Ка Фоскари“ – Венеция.

Обучението се провеждаше дистанционно, чрез специално разработена за случая интернет платформа, съобщиха от Младежки център, който е партньор на висшето училище.

Темите на дипломните работи са свързани с прилагането на стратегически планове за устойчиво развитие в българските училища относно зелени обществени поръчки, интеркултурно образование, екологичен мениджмънт. Успешно защитилите получават диплома за Магистърска степен І ниво от Университета „Ка Фоскари“ и професионална квалификация „Мениджър в устойчивото развитие на училищното образование“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button