Хасково

Анкетата: Хлябът се вдига заради интереси на производителите

Резултатите от анкетатаПроизводителите на хляб не вдигат цената на хляба заради увеличаването на суровините за производството му. Това сочат резултатите от анкетата на Haskovo.info по темата. Едва 8,8% от гласувалите считат, че причината е увеличаването на брашното.

Според 40,4 на сто от гласувалите в анкетата производителите са се споразумели да вдигат цената на насъщния едновременно. Още почти толкова – 38,6% определят повишаването като спекулативно от страна на най-големия производител. 7,2% са на мнение, че вдигането на хляба е било неизбежно след като преди това е бил намален без причина.

През последните седмици в Хасково се вдигна шум около прехвърлянето на военните имоти от министерството на отбраната на общината. Дали това трябва да се случи и как можете да отговорите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button