Хасково

Само една фирма наела масите на панаира в Хасково

ПанаираСамо една фирма е наела преместваеми обекти в района на панаира в Хасково тази година, съобщиха за Haskovo.info от администрацията. Проверката бе извършена по повод публикации в местната преса, че търговци са плащали на частници, за да продават на Ямача по време на празниците на града.

Заместник- кметът Кирил Керанов заяви на брифинг днес, че ще съди репортер, който го бил цитирал без да е говорил с него. Керанов окачестви това като атака срещу него, която цели уронване на престижа на кмета Георги Иванов. Според публикацията местата на панаира са се разпределяли в местен ресторант.

ПанаираСлед проверка от кметството съобщиха, че приходите в хазната от преместваеми обекти са около 2 000 лева. Всички те са на една фирма. Допълнително са внесени още 200 лева след проверки от общината. Миналата година приходите са били два пъти повече, защото фирма е наела пространства за два пъти по-дълъг период – 1 месец, а сега само за 15 дни.

Искането на фирмата за поставяне на преместваеми обекти е постъпило в общинската администрация през юли. Други молби освен тази на фирмата няма, обясни пресаташето на кметството Бояна Тодорова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.09.2010 23:51 23:51

na mene mi e mn interesno koi shte pochisti sled panaira … gore e ujassss ama ujas ima bokluci na vsqkade … obshinata da se zadeistva ako moje 🙂

Back to top button