Любопитно

Хасково – столица на италианските коли и красивите жени

Италфест 2010Хасково се превърна в столица на италианските автомобили. Над 200 собственици на возила от „Ботуша“ пристигнаха от цяла България, за да се похвалят с колите си и да се забавляват.

Феновете са категорични, че италианските коли са по-специални от останалите, защото страстта към тях е като страстта към жените. Самите автомобили също често се сравняват с жени, защото и те са като тях – красиви, капризни и искат непрекъснато, категорични бяха днес организаторите на Италфеста.

За феновете в Хасково не липсваше нищо – имаше и красиви коли, и красиви жени. Всичко това гарнирано с много рев на мотори и високи скорости. Феновете на автомобилите от нежния пол също не липсваха. Повечето бяха дошли, за да подкрепят мъжете си.

В първия ден от феста днес имаше конкурси за тунинг и озвучаване, както и надпревара по майсторско шофиране. За втория ден на феста са предвидени италианско преследване и картинг надпревара.

Вижте атмосферата на Италфеста във видео репортажа.

 Италфест 2010  Италфест 2010
 Италфест  Италфест
 Италфест 2010 - картинг във втория ден  Италфест 2010 - картинг във втория ден

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.09.2010 1:14 1:14

eh che krasota takiva p*tki iskam da e*a::))))))))))

Мазератчо
Мазератчо
19.09.2010 5:07 5:07
Back to top button