Регион

Роми се гърмяха и млатиха с брадва в Симеоновградско

ПолицияСкандал между роми в симеоновградско завърши с посещение на болницата, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи около 22:30 часа в полицейски участък в Симеоновград е получено съобщение, че двама мъже на 28 и 39 години и две жени на 52 и 45 години от Оряхово са посетили дома на 39-годишна жена от село Тянево, за да може младият мъж да види детето си. Гостите се напили и започнали да бият домакинята, която успяла да избяга и да повика помощ от съседи. Тогава гостите решили да си отпътуват с лекия автомобил Фиат Уно, но на пътя им се появили извиканите за помощ съседи.

В този момент 28-годишният мъж извадил ловна пушка преправена на флоберкова и я насочил към лицата, препречили се пред колата му. При опит да му отнемат пушката тя произвела изстрел, вследствие на което е простреляна в дясната ръка 52-годишната жителка на Оряхово. Мъжът с пушката е ударен с брадва по гърба и е получил порезна рана в лявото рамо.

Ранените са настанени в хасковската болница без опасност за живота. След като са прегледани са подписали декларации и доброволно са напуснали лечебното заведение. Работата по изясняване на случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button