Хасково

Възрастни хора си спрeтнаха ден на трудолюбието

Ден на трудолюбиетоС кулинарни изкушения членовете на Дневния център за възрастни хора в Хасково празнуваха днес ден на трудолюбието. Те подредиха софра с направени от тях ястия, както и плодове и зеленчуци собствено производство.

Семената за продукцията сме ги отгледали в центъра в дните по трудотерапия, разказа за Haskovo.info директорът на Дневния център Живка Генева. С тях Ганка Павлова бе отгледала огромна тиква. „Висока е 95 сантиметра и тежи 15 кг„, похвали се тя.

В Деня на трудолюбието тя представи и още от своите гордости – цвекло и декоративни тикви, които бе подредила като семейство – майка, татко и две деца.

Гост на празника в Дневния център за възрастни хора бе заместник – кметът на община Хасково Венко Точевски. „От както съм при вас не съм спрял да се усмихвам. Донесли сте неща, достойни за изложба. Идеята на този център е да се събирате, да общувате и да не се чувствате самотни. Още по-хубаво е, че има и такива вкусни срещи като днешната“, каза още Венко Точевски. 

Дневният център за възрастни хора в Хасков е с капацитет 30 човека.

Ганка Павлова (вляво)

Ганка Павлова (вляво)

Венко Точевски и Живка Генева

Венко Точевски и Живка Генева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
MAN4O
MAN4O
21.09.2010 12:49 12:49

ЕЙ МУХЛЮ,погледни се , НЕ СИ ЛИ КЛОУН

kasabalija
kasabalija
21.09.2010 14:41 14:41

все сме имали зам кметова за посмещище но такова чудо не е имало
явно даскалите стават само за клоунада пък и контингента на кмета са такива смешници като зам кмета и дириктора на младежкия дом
плачи хасково за своите артисти даскалите им изядохо хляба………….

Back to top button