Хасково

Горящ автомобил за малко не подпали автосервиз и къща

Автосервизът за гуми

Автосервизът за гуми

Горящ Фолксваген Пасат на бул. „България“ 52 в Хасково вся паника и евакуира 10 души, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал снощи около 22:36 часа заради техническа неизправност.

Шофьорът каза, че тъкмо бил заредил 30 литра газ в колата си, за да изпраща дъщерите си в Бургас. Идвал от кв. „Бадема“ и на моста преди Градската градина Фолксвагенът му започнал да пуши. Водачът завил по бул. „България“ и спрял пред автосервиз за гуми. Изкарал пожарогасител и започнал да гаси сам пламъците, разказа за Haskovo.info работникът в сервиза Мариан Димов. По думите му колата е можела да гръмне с толкова много газ в бутилката. Дори събралите се наоколо хора съветваха шофьора да се отдръпне докато дойдат пожарникарите, допълни Мариан Димов.

Собственикът на сервиза Георги Георгиев днес беше спокоен, че се е разминал само с изгорялата рекламна табела. Домът му, който се намира над търговския обект, е с опушени 8 кв.м. стени на терасата и 3 кв.м. от  навеса.

През изминалото денонощие е регистриран още един пожар в автомобил в завод „ПИМ“ край Маджарово. Огнеборците са гасили къща в Димитровград и навес на къща в местността „Кенана“. С помощта на служители на Държавно горско стопанство пожарникарите са потушили и пожар в гора край тополовградското село Хлябово. Унищожени са 5 дка иглолистна гора, спасени са 90 дка. боров масив.

Пламъците са стопили и кабелите

Пламъците са стопили и кабелите

Мястото, където е горяла колата

Мястото, където е горяла колата

Мариан Димов

Мариан Димов

Георги Георгиев

Георги Георгиев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пожарогасители- сервиз
пожарогасители- сервиз
24.08.2013 18:02 18:02

Живеем в един доста опасен свят, където нашите творби и шедъоври като колите,които ни улесняват предвижването могат да ни погубят само като прочетох това кака ….“ По думите му колата е можела да гръмне с толкова много газ в бутилката. Дори събралите се наоколо хора съветваха шофьора да се отдръпне докато дойдат пожарникарите, допълни Мариан Димов….“ е много страшно и неприятно,може да са по евтини тези горива за колите, но пък са доста по опасни и лично аз не бих си сложила в автомобила си газова бутилка.Благодаря за статията и блога, в който има постоянно новини макар и понякога да са по тъжни.

Back to top button