Хасково

Уроци по карикатура на открито за Нощта на музеите и галериите

Уроците на откритоЗа втори път местните галерии се включиха в инициативата „Нощ на музеите и галериите“. Пространството пред галерия „Форум“ тази вечер заприлича на своеобразна художествена академия. Ученици се учиха да рисуват карикатури заедно с Борислав Данев – Борку.

Сред желаещите бяха и доброволките Белинда от Германия и Лиза от Франция. „Много сме впечатлени от тази инициатива“, споделиха двете пратенички на добра воля, които също грабнаха лист и молив и започнаха да рисуват. 

БоркуУроците по карикатура на открито протекоха под музикалния акомпанимент на Мишо Бъчваров, които свиреше едновременно на пиано и тромпет. Интерес от страна на хасковлии не липсваше. Минувачите постоянно се спираха и разпитваха какво се случва там, техните деца пък бяха впечатлени от карикатурите на Борку.

Сред изненадите тази вечер беше и изпълнение на песничката „Happy birthday“ по повод 16-я рожден ден на младата хасковска худовничка Луиза Китар, която празнува днес.

Нощта на музеите и галериите продължи с прожектирането на 3 късометражни филма на Славян Костов и един на актьора Янко Митев.

Белинда и Лиза

Белинда и Лиза

Луиза Китар приема поздравления

Луиза Китар приема поздравления

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button