Хасково

Събраха 10-годишната история на Младежки център в 4 страници

Младежи от клуб РепортерПоредният брой на „Младежки вестник“, посветен на 10-годишния юбилей на Младежки център – Хасково, бе представен официално днес. Четирите страници на печатната медия отразяват историята на общинското предприятие от създаването му до сега. 

Младежки вестник се списва от 30 ученици, членове на клуб „Репортер“. За добрата работа и положения труд те получиха отлична оценка. „Това, което правите е много важно за развитието ви като личности“, подчерта директорът на Младежкия център Деян Янев и пожела на младите репортери да пишат текстове, които не се нуждаят от много редакция и отразяват хубавите неща от живота.

Директорът на Младежки център припомни, че първото издание на вестника е носело името „Младежки живот“. То е било издадено със собствени средства. По-късно обаче по спечелен от общинското предприятие проект са финансирани 6 броя. „Въпреки че проектът приключи ние ще продължим да издаваме нашия вестник с помощта на спонсори„, бе категоричен Янев.

На страниците на юбилейното издание са поместени поздравителни адреси от областния управител Румен Данев, кмета на Хасково Георги Иванов, началника на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов, бивши възпитаници на центъра и родители.

Младите репортери бяха поздравени и от председателя на местната структура на Съюза на българските журналисти Николай Грудев. Той им пожела много здраве, да бъдат все така амбициозни и правенето на вестника да не им пречи на купона.

Деян Янев

Деян Янев

Николай Грудев

Николай Грудев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button