Хасково

Уличен стълб горя в Хасково, газова бутилка – в Любимец

ПожарТабло на ел.стълб изгоря при пожар в Хасково. Инцидентът е станал на снощи минути след 19:00 часа на бул. „Освобождение“ в града заради късо съединение, съобщават от пожарната.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили газова бутилка и сухи треви в Любимец и Свиленград. Инцидентите са завършили без материални щети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЛОО....!
АЛОО....!
08.10.2010 9:58 9:58

АЛОО , РЕДАКТОРИ НА ХАСКОВО ИНФО.. ЩО НЕ ИДЕТЕ ДА СНИМАТЕ ИЗВЪНЗЕМНОТО СЕЛИЩЕ ДО ЯЗ. ИВАЙЛОВГРАД, ИЛИ … ,ИЛИ ,НЯМА ПО-ВАЖНИ НОВИНИ , АМИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С 1 КВ. „ПОЖАР“ ??? ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ? ИЛИ МАЙ НИЕ СМЕ ГЛУПАЦИТЕ – ДЕТО ВИ ОТВАРЯМЕ САЙТА ? АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ КАТО МИ Е В „ПРЕДПОЧИТАНИ“ ?! ЖАЛКО !!!

Анонимен
Анонимен
08.10.2010 10:30 10:30

Така нареченвото митничарско селище в Ставри Димитрово не е нито извънземно, нито новооткрито. То съществува от 10-15 години и всички знаят за него. Това, че в последните дни се шуми около селището е друга тема. Но в него почти нищо не се е променило. Разтърсете се в гугъл за публикации за Ставри Димитрово още през 2003 – 2006 и ще видите, че там всичко е описано.

Comment
Comment
09.10.2010 14:50 14:50

Ами ако не знаеш как се трие от компютъра един „Favorite“, за какво го използваш 🙂 Като не ти е интересно не чети.

Back to top button