Регион

Стефан Марашев: Куфарните търговци си остават проблем на митницата

Стефан Марашев

Стефан Марашев

Куфарните търговци и организацията на работа са основните пречки в работата ни, заяви шефът на Митница „Свиленград“ Стефан Марашев. Халето за щателна проверка е на повече от 500 метра от нас. Преминават колите с трафикантите, пускат се в празната зона, като се напълнят 50-100 коли никой не може да каже коя е проверена, коя не е проверена, обясни Марашев.

Пътниците се разхождат назад-напред и във всеки един момент някой може да вземе една-две чанти, да ги прехвърли през оградите или от непроверена в проверена кола и обратно. Обикновено това става след 17 часа в края на смяната на митничарите. Трафикантите знаят това и обикновено тогава се опитват всички да минат, допълни шефът на Митница „Свиленград“. 

Според Стефан Марашев решението на проблема е в нова организация на работа. Дългоочакваният ремонт на границата ще засегне само тежкотоварните автомобили, тъй като ще бъдат изградени кабинки за входящи и изходящи камиони. „За лекия трафик обаче организацията си остава по абсолютно същия начин, което нас не ни устройва изобщо“, допълни Марашев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2010 11:41 11:41

Ами я разкажи за имението си на язовир Ивайловград! Дали щеше да го построиш, ако не взимаше подкупи от куфарните търговци?

aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
10.10.2010 11:04 11:04

НЯМА СТРАШНО ТОИ Е СТРОИЛ ЗА НАРОДА.СЕГА МОЖЕ И ДА ГИ СЪБОРЯТ ИЛИ ДА ГИ ВЗЕМАТ В ПОЛЗА НА НАРОДА!ТАКА ПОНЕ КАЗА БОИКО.И Е ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СИ СПАЗВА ОБЕЩАНИЯТА,ЧЕ МНОГО СТАНАХА А ПОКРИТИЕ НИКАКВО.

5213
5213
11.10.2010 14:30 14:30

ami ako ne sa tezi kufarni targovci,she umrete ot glad na tazi mitnica g-n MARASHEV!nqma da moje6 da izpolzva6 ministerstvo na veselietoooooooooooooo!!!!!!
nqma da moje6 da si plashtash danacite.

'sfgbmsv'd;orlkf,er
'sfgbmsv'd;orlkf,er
15.10.2010 16:07 16:07

sega da te vidim marashev dali nyama da tragnes i ti da stavas kufaren targovec

Back to top button