Спорт

Златен медал за Здравко Серафимов на финалите по силов трибой

Здравко Серафимов

Здравко Серафимов

Златен медал спечели представителят на хасковския отбор „Бяла мечка“ Здравко Серафимов на приключилите в зала „Дружба“ финали на Националното първенство по силов трибой. Серафимов се състезава в категория 100 кг. Той успя да вдигне 346 кг. от тяга, 350 в дисциплината от клек и 240 кг. от лег.

Другият представител на хасковския отбор Станимир Русинов взе сребърен медал, а Александър Вранчев – бронзов.

„Бяла мечка“ приключи още с по едно четвърто, пето и шесто място. „Представянето ни е средно. Причината за това е, че имахме много контузени състезатели„, коментира пред Haskovo.info треньорът Живко Архондев.

Общо около 100 силни мъже от цялата страна мериха сили в 10 категории в зала „Дружба“. За шампион на шампионите по специална система бе определен Ивайло Христов от София в категория до 125 кг. Той постави рекорд, като вдигна 380 кг. от тяга.

Още няколко рекорда бяха поставени на финалите в зала „Дружба“. Тодор Василев от София подобри рекорда при категория до 90 кг., като вдигна 338, 5кг. от тяга. При 75-килограмовите Ростислав Петков от „Олимпия“ – с. Морава постави цели три рекорда. Той вдигна 230 кг. от лег, 310 от клек, а в трибоя отбеляза рекорд с общо 820 кг.

 

Тодор Василев

Тодор Василев постави рекорд при 90-килограмовите
 

Христо Атанасов

Христо Атанасов вдигна 252,5 кг от тяга

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kukla
kukla
12.10.2011 19:50 19:50

oooo koi bil tuk Zdravko mmm shte te izqmm

kukla
kukla
28.11.2011 19:52 19:52

iskam da ti go poema golqm li ti e zdravko kaji mi jenati nqma da razbere :p

Back to top button