Хасково

Симеоновград на бунт срещу дупките на пътя за Гълъбово

Път с дупки1 517 подписа с искане за спешен ремонт на пътя за Гълъбово са събрали за няколко дни жителите на Симеоновград. Днес подписката бе връчена на народния представител Емилия Масларова, която се ангажира да се обади на строителния министър Росен Плевнелиев.

Пътят е в ужасно състояние и преминаването по него е опасно за живота, заяви председателят на сесийната група на БСП в Симеоновград Антон Петров, който връчи събраните подписи.

Хиляди хора пътуват всеки ден по шосето, а това е почти невъзможно. Ако не се вземат спешни мерки да се запълнят дупките преди зимата, ще блокираме пътя, заканват се симеоновградчани. Протестът им е насрочен за 29 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2010 16:39 16:39

А какво ще кажете за пътя Симеоновград-Хасково, да не би да е по-добър.Ако не се вземат и там спешни мерки, по този път може би въобще няма да може да се минава.И кметката на Симеоновград, защото това е техен участък, не вземе и поправи пътя, да си подаде оставката и без това никаква работа не върши.

Back to top button