Хасково

Данев: Не се знае докъде е заливната зона на яз. Ивайловград

Румен Данев

Румен Данев

Не се знае до къде се простира заливната зона на язовир Ивайловград и кои имоти попадат в нея, защото няма поставени означения от Басейнова дирекция. Това заяви днес областният управител на Хасково Румен Данев, който е назначил проверка на брега на язовира.

До 18 октомври трябва да приключи инспекцията на междуведомствената комисия. Тя е назначена след сигнал от ИАРА, че са се появили фургони и се строи.

Според закона за водите за постройките в „чашата“ на язовира отговорност носи Басейнова дирекция, каза губернаторът. През годините община Любимец е издавала разрешителни за някои имоти и в кметството са знаели какво се случва там, допълни той. Според него огромната вина е именно на общината. В същото време обаче преди 10 години по поръчка на МРРБ е изготвен кадастрален план на района и държавата е била наясно със случващото се на брега на язовира, заяви вчера кметът на Любимец Янко Кючуков.

Аз научих от медиите, че постройките в Ставри Димитрово са незаконни. Мислех, че селото съществува, заяви Румен Данев. До днес той не бил ходил на мястото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гунчо Простия да го е!
Гунчо Простия да го е!
12.10.2010 18:20 18:20

Другарю Данев , В соца си криехме главите в пясъка .Вдигнете я вече тази глава и мислете .Аман от Гунчовци !!!

0001
0001
12.10.2010 20:30 20:30

Руменчо ако не си ходил до сега,сега иди и покани със себе си и Депутат Ив.Петров за да те разведе из селището и да те позапознае с някои от там живущите,да ги познаваш защото няма да си вечно Обл.Управител а тези ще са си там и няма да е зле да се поопознаете така де…

dkfj
dkfj
13.10.2010 9:45 9:45

Браво г-н Данев!!!!! Само така с теб смеееее

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
13.10.2010 10:02 10:02

САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗЛОЖИ И ТОЗИ ПЪТ ВЛАСТА.МНОГО ПУШЕК АМА БЕЗ ОГЪН.НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ.ТЕ И ДОГАН И СУМА ТИ ХОРА ЩЯХА ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА АМА НИКОЙ НЕ Е ТАМ И НЯМА ДА БЪДЕ.ЗАЩО ЛИ?АМИ ЗАЩОТО И БОКО ЕДИН ДЕН МОЖЕ ДА Е ТАМ,И НЕГОВИТЕ КОЛИБКИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГИ БУТНЕ.ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО ВАДИ ЛИ БЕ НАРОДЕ ПРОСТИ,ДЕТО ВЯРВАШ ОЩЕ НА МОШЕНИЦИ?

Анонимен
Анонимен
13.10.2010 10:10 10:10

ГЕРБ това е вашия последен шанс да успеете и да върнете доверието на хората ако сега не съборите цялото село и не осъдите всички тези собственици там. хората никога няма вече да ви вярват и ще ви напомнят винаги поговорката:
„ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ“
ДЕРЗАЙТЕ г-н Данев!

ОХ
ОХ
13.10.2010 12:07 12:07

Аман от кампании и показност на ГЕРБ !
Първо вдигат пушилка и през пушилката иди та виж и разбери нещо…

ах
ах
13.10.2010 12:30 12:30

Направо се учудвам как след 10г. сега разбраха за това селище!!!!!! Не се правете на учуден г- н Данев толкова !Нима не сте бил там!!!!

Back to top button