Хасково

3 в 1: Живопис, поезия и джаз в галерия „Форум“

Галерия форумПочетният гражданин на Димитровград Христо Панев и бившият шеф на културата в бригадирското селище Петко Каневски ще представят най-новите си картини и стихове в хасковската галерия „Форум“. На съвместната проява в четвъртък ще прозвучат творби от последната стихосбирка на Каневски „Горе ръцете“, която е илюстрирана от Панев. Музикалното оформление е поверено на джазмена Митко Русев.  

Любителите на живописта могат да видят и поредната самостоятелна изложба на Христо Панев. 68-годишният художник е добре познат с творчеството си не само у нас, но и в Германия, Швейцария, Австрия, Унгария, Италия и Хърватия. 

Любопитното е, че освен да рисува, Христо Панев пише и стихове. Заедно с брат си Панчо той е автор на монументалните пана на обществените сгради в родното им село Крепост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button