Хасково

Младежки център празнува с приятели 10-годишния си юбилей

ПубликатаС концерт с приятели Младежки център записа поредната проява в празничната програма по повод 10-годшния си юбилей. „Приятелите са от голямо значение в живота“, каза в словото си директорът на общинското предприятие Деян Янев и благодари на всички, които са им били верни през изминалите 10 години.

Първи на сцената излязоха музикантите от Симфоничния оркестър с диригент Красимир Захариев, които Младежки център – Хасково приютява вече 8 години. Със своите изпълнения те пожелаха на ръководството на общинското предприятие да работи все така всеотдайно за младите хора.
След тях пред публиката играха танцьорите от „Галаксико“ и „Тангра“.

Симфоничният оркестър

Симфоничният оркестър

Ръководителят на димитровградската балетна школа Тихомир Митев е възпитаник на Дорина Инджова, която е хореограф на танцова организация „Тангра“ – Хасково. 

Сред приятелите на Младежки център, които играха, пяха и свириха за 10-годишния юбилей бяха джазменът Митко Русев, мажоретният състав с ръководител Елена Попова и Общински народен оркестър със солистки Тонка Колева и Фанка Койнарова. Финалът на празничната проява поставиха танцьорите от „Южняци“, които извиха кръшно българско хоро.

Специални гости на събитието бяха кметът на Димитровград Стефан Димитров и заместник-кметът на Хасково Кирил Керанов.

Галаксико

Галаксико

Галаксико

Галаксико

Тангра

Тангра

Мажоретният състав

Мажоретният състав

джазменът Митко Русев

джазменът Митко Русев

Кирил Керанов и Стефан Димитров

Кирил Керанов и Стефан Димитров

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button