Хасково

Ромско семейство ще става приемно срещу заплащане

Грета ИвановаРомско семейство е единственото в региона, което е кандидатствало за професионални приемни грижи, съобщи днес директорът на „Социално подпомагане“ Хасково Грета Иванова. Те нямат собствени деца и майката е била насочена към програмата от Бюрото по труда.

Общо 6 доброволни приемни семейства има в хасковска област, обобщи Иванова. Едно от тях по Коледа ще осинови детето, което отглежда.

През септември в Хасковско са били осиновени 2 деца, още 4 са в процедура. В регистъра към момента има над 120 деца, но голяма част от тях са с увреждания или са във възраст, в която никой не ги иска, коментира Грета Иванова. Семействата, чакащи дете, са 3 917.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
склянски
склянски
14.10.2010 15:37 15:37

3917 семейства чакат за дете предлагам циганките да бъдат използвани само за разплод да ги забременяват още на 10 г, да им се осигуряват условия за износване на плода ,през това време циганите оплодители да се ползват с привилегии ето едно голямо перо в износа и икономиката освен това няма да има циганета в държавата ,след като спре да забременява жената се обявява за майка героиня а циганина оплодител за герой на социалистическия труд дава му се пенсия и се насочва към друг обект просто но ефикасно

Сталин
Сталин
15.10.2010 7:30 7:30

Напълно си прав!Такава е врътката.Те собственните си деца не гледат пък чуждо ли?Всичко е с цел.И пак на кой гръб ще живеят?

Back to top button