Хасково

13 индивидуални и една колективна награда за празника на полицията

РПУ Хасково13 служители на МВР Хасково ще бъдат наградени с „Обявяване на благодарност“ по случай празника на полицията. 9 от тях са от РПУ Хасково и по двама от Димитровград и Свиленград. Колективна награда ще бъде връчена и на сектор „Икономическа полиция“ към областната дирекция в Хасково за постигнати високи резултати в борбата с икономическата престъпност.

Денят на Св. Архангел Михаил се чества като професионален празник на българската полиция от 1924г. Директорът на ОДМВР Хасково комисар Петьо Петров благодари на полицейските служители и техните семейства.

Хасковската полиция ще отбележи празника с редица прояви. Днес ще бъде показана изложба на специализирана техника за превенция и технически средства за защита, охрана и видеонаблюдение. По-късно през деня е предвидено традиционното състезание по стрелба между полицейски служители на ОДМВР и желаещи да се включат в надпреварата журналисти.

Стартират и обученията на Детската полицейска академия в Хасково, Свиленград и Любимец. Предвидени са още занятия с младежки групи от Димитровград и Свиленград по превантивни теми за ненасилие и обучителни занятия от служители на КАТ-ПП в три хасковски училища по проблемите на безопасността на движението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДОН ТИТО
ДОН ТИТО
08.11.2010 13:03 13:03

Честит двоен празник ДОН АНЧЕЛОТИ…

Back to top button