Хасково

НАП продава бившата администрация на Цигарената фабрика в Хасково

Административната сграда от бившата Цигарена фабрика в Хасково ще бъде обявена на търг до края на октомври от Националната агенция за приходите. Продажбата се налага, защото има наложено обезпечение, като принудителна мярка за събиране на задължения.

Сградата не функционира от години, след като „Хасково – Табак“ АД бе въведено в ликвидация и прекрати дейност. Бившата администрация включва три корпуса, основният от които е на 6 етажа. Там преди се намираха кабинетите и залата за събрания на административния персонал.

Цената, от която ще започне наддаването за сградата е 1 665 000 лв. Тя може да бъде разгледана от 25 октомври до 3 ноември, като в същия срок ще се приемат и ценови предложения за закупуване.

През октомври НАП – Хасково ще предложи в търгове и микробус, два автобуса, товарен автомобил и лека кола.

Само за 9-те месеца на тази година от подобни търгове публичните изпълнители от НАП в Хасково са събрали 900 000 лв. Сумата влезна в бюджета след продажбите на недвижими имоти, превозни средства, вещи, както и техника за поддържане на пътища.

С приходите от продажби частично или изцяло се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button