Избори 2021

Изправи се БГ! Ние идваме!: Ние сме в политиката, за да спрем кражбите

Изправи се БГ! Ние идваме! е в политиката, за да спре политическото търгашество, корупцията и кражбите и за да имаме истинско правосъдие. Това заявиха кандидатите за народни представители от Хасково и съпредседателят на коалицията Николай Хаджигeнов.

Изправи се БГ! Ние идваме!
Николай Хаджигенов

Ние сме добър екип от познати и честни хора, тръгнали с целта моделът да бъде счупен, защото реалната власт трябва да бъде на гражданите и в интерес на гражданите, обяви Хаджигенов. Той посочи, че моделът навсякъде е един и същ, просто мащабите са различни и затова трябва да бъде премахнат монополът на ГЕРБ и ДПС по места.

В Хасково например един от огромните проблеми с водата въобще не е решен. Разреждането на замърсената с уран вода с чиста не кара радиацията да изчезне, посочиха от Изправи се БГ! Ние идваме! Аз не обещавам чудеса, само защото аз ще стигна до парламента, но гарантирам, че ще боря до край нещата да се променят към добро, категоричен е водачът на листата Николай Колев.

Изправи се БГ! Ние идваме!
Николай Колев

Той обясни, че се е включил в протестите миналата година и продължава в политиката с гражданската си позиция да се спазват законите. Предишните управляващи направиха така, че те да не важат еднакво за всички и това предизвика моя гняв, който още имам, за да продължа да се боря, каза Колев.

Меглена Гунчева, която беше депутат от коалицията в предишни парламент, остава в екипа ни и ще помага, но реши да не е сред кандидатите. Имаме зверска нужда от подобни хора, защото тя свърши много добра работа в Народното събрание, посочи Николай Хаджигенов. Той определи водача Николай Колев като символ на демокрацията и изрази подкрепата си цялата листа на Изправи се БГ! Ние идваме! в Хасково.

Очакваме Хасково да постигне още по-добри резултати от предишните пъти и за трети път да имаме депутат от този регион. Всеки глас е важен, допълни Хаджигенов.

Изправи се БГ! Ние идваме!Сред приоритетите на коалицията остава правосъдието и премахването на Иван Гешев като главен прокурор. Направените стъпки през последните няколко месеца не са достатъчни и промяната трябва да продължи, каза Хаджигенов и посочи, че макар и само с 13 депутати групата на Изправи се БГ! Ние идваме! е постигнала резултати в последния парламент.

Хаджигенов коментира и енергийната криза. Според него много по-ефективни мерки биха били подпомагането на хората и фирмите за изграждането на собствени източници на енергия като фотоволтаици вместо финансовото подпомагане за няколко месеца. Трябва да има данъчни облекчения за всеки, решил да изгради подобни системи за лично ползване и премахване на бюрокрацията за фирмите, каза съпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме!

От коалицията определят въведените противоепидечни мерки като закъснели. Зелен сертификат трябваше да бъде въведен още преди 3 месеца, защото налагането на рестриктивни мерки от днес за утре е безумие, заяви Николай Хаджигенов. По света тези мерки са относително работещи и ако цената да махнем маските и децата да са на училище, то те са правилни. Но упреквам служебното правителство, че се сниши и изчака прекалено дълго, защото в политиката трябва да се научиш да взимаш трудни решения и да ги отстояваш, категоричен бе Хаджигенов, който посочи, че свободата има цена.

Изправи се БГ! Ние идваме!Ето листата на „Изправи се БГ! Ние идваме“ за Хасково:

1. Николай Иванов Колев
2. Божидар Стамов Иванов
3. Таня Владкова Чалъкова
4. Валентин Йорданов Маринов
5. Мария Лукова Цанева
6. Валентина Тодорова Катранджиева
7. Тодор Илчев Тодоров
8. Юри Александров Минков
9. Мирослав Росенов Минев
10. Диана Динкова Инджова
11. Венета Димчева Канева
12. Румен Иванов Петков
12. Дора Тенчева Иванова
14. Ридван Идриз Ахмед
15. Деян Дончев Тонев
16. Николай Митков Димов

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button