Хасково

Меморандум за сътрудничество между областната администрация и УНСС

Меморандум за сътрудничество между Областната администрация и Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково към УНСС е сключен днес в София. Документът е подписан от областния управител инж. Минко Ангелов и ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, съобщават от областната администрация.

Целта на сътрудничеството е подготовка и реализация на стажантски програми за студентите, разработка на съвместни проекти, организиране и провеждане на различни форми на практическо обучение, реализация на проучвания и анализи от съвместен интерес и др. Сред приоритетите, вписани в меморандума, са съвременна подготовка на високообразовани и квалифицирани кадри, формиране на прагматично ориентирани бъдещи управленци и предприемачи, модерно обучение и последваща професионална реализация.

Меморандум

На подписването присъстваха още заместник-областният управител Виолета Желева, проф. д-р Надя Миронова, директор на РЦДО-Хасково към УНСС и координаторът на центъра д-р Даниела Стоянова.

Ректорът на УНСС честити именния ден на Минко Ангелов, като му подари икона на Св. Мина и му пожела здраве и успехи.

Меморандум

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button