Регион

Камион аварира на изхода на Димитровград, задържаха трима шофьори

Товарен автомобил се повреди тази сутрин на изхода на Димитровград за Хасково.

От камиона е изтекло много масло, което беше измито от пожарната. Движението на автомобилите се извършваше временно двупосочно в другото платно.

Вчера в региона са задържани трима водачи, съобщават от полицията. В Хасково е арестуван 19-годишен, който е шофирал Сеат след употреба на амфетамин и метамфетамин. В Любимец е задържан 29-годишен, който е управлявал БМВ с наличие на метамфетамин и канабис. В маджаровското село Долни Главанак е заловен водач, който е шофирал товарен Хюндай с 1.78 промила алкохол. 27-годишен е хванат в Димитровград с Рено с прекратена регистрация.

Тютюн без бандерол пък са иззели хасковските полицаи. Вчера те са проверили два адреса на улица „Звезда“ в града. В жилищата на двама мъже на 35 и 62 г. са намерени общо 1.5 кг. нарязан тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button