Хасково

Досегашните управители печелят конкурсите за общинските болници в Хасково

Досегашните шефове печелят конкурсите за управители на общинските болници в Хасково.

На ноемврийската сесия на общинския съвет предстои да бъдат утвърдени резултатите от конкурсите. Д-р Йордан Михайлов остава начело на Центъра за психично здраве, д-р Ясен Янев печели конкурса за управител на Диагностично-консултативен център I, д-р Матей Матеев остава управител на Специализирната болница за активно лечение по онкология. Те са били и единствените кандидати.

В общинския съвет е постъпила докладна от д-р Матеев, с която иска да се избере регистриран одитор на дейността на лечебното заведение през 2021 г. Общинските съветници трябва да дадат съгласие за това, както и да определят правилата и документите за участие в избора.

Haskovo.info припомня, че през октомври общинският съвет утвърди избора на д-р Веселин Калфов като управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button